This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Agglomerát

Agglomerát: Mesterségesen tömbösített kőzet, a természetes kövek jó tulajdonságaival

Az agglomerát burkolólapok vagy táblák kiválóan alkalmazhatók külső és belső burkolásra egyaránt minden olyan felületen, ahol egyébként természetes követ vagy csempét használnának kültéri vagy beltéri környezetben. E termékek egyesítik a kő esztétikai megjelenését a hagyományos burkolólapok praktikusságával és gazdag színválasztékával. Elsősorban lépcsőburkolatok, fal- és padlóburkolatok, bel- és kültéri párkányok, konyhapultok és fürdőszoba pultok készítésére alkalmas. Beltéri és kültéri felhasználhatósága miatt többek között ablakpárkányok, lépcsők népszerű burkolata. A honlap minőségi kínálatában széles színskálában találhatja meg Ön is az otthonába illő árnyalatot! Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készítettheti agglomerátból egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.

Az agglomerát jellemzői

Az agglomerátot természetes márványból gyártják, amely olyan bányákból származik, ahol a geológiai adottságok miatt nem lehet szabályos márványtömböket kitermelni. 95%-át márványszemcsék alkotják, magas szilárdságú poliészter gyantába ágyazva. Az így előállított termék mechanikai tulajdonságai hasonlóak, gyakran jobbak mint a természetes köveké, azzal az előnnyel, hogy a gyári előállítás megbízható minőséget és állandó színválasztékot biztosít. Manapság az építőipar által leggyakrabban használt kőtípus.

agglomerát beigeCsaládjának két fő fajtája van. A minimál agglomerát kis méretű márványdarabokból készül (8mm-ig). Igen keresett, elegáns kivitelezésű, eredeti színnel és szerkezettel rendelkező termék. A tradicionális agglomerátok nagy méretű márványszemcsékből épülnek fel (140 mm-ig). Szintén elegáns kivitelezésű, változatos színvilággal és szerkezettel rendelkező termék.