20-599-9631 | 20-262-4995

Márvány, Gránit, Travertin...

...agglomerát, kvarcit, onix. Ön kiválasztja az anyagot, mi pedig segítünk megtervezni, méretre vágjuk, felületkezeljük, és kiszállítjuk amit megálmodott.

Válogatott, prémium kövek

Raktárainkból kizárólag a szakértőink által megvizsgált, különleges minőségi kritériumoknak megfelelő termékek kerülhetnek az Ön otthonába.

2014 trendköve: Travertin

Gazdag színválasztéka és könnyű alakíthatósága az utóbbi évek legkeresettebb padló- és falburkoló anyagává tették a mészkő-travertint.

Olcsón szépet

Kínálatunkban mindent megtalál, amivel egyedivé varázsolhatja otthonát, akár kő különlegességet keres, akár leárazott burkolóanyagot, asztallapot, vagy lépcsőt

Referenciamunkáink

Tekintse meg cégünk néhány kiemelt munkáját a sok százból, amit 20 év alatt elvégeztünk!
Csapatunk 20 éve foglalkozik természetes kövek kereskedelmével. Ez idő alatt megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb építőipari projektben vettünk részt. Ügyfeleink számára minden egyedi elképzelést megvalósítunk, egy gránit mosogatópulttól kezdve, egy ház homlokzati travertin burkolatán keresztül, akár egy kastély teljes belső márvány burkolatáig. Különösen büszkék vagyunk a budapesti Karády Kávéház és a nagyari Luby Kastélymúzeum márvány és gránit felületeinek kivitelezésére. Tekintse meg referenciáinkat!
Referenciáink