20-599-9631 | 20-262-4995

Onix

Teljesen egyedi mintázatú, rendkívül értékes, exkluzív kő
Az onix egy mikrokristályos kvarcfajta, leginkább különleges megjelenése miatt ismert. Szinte alig akad két ugyanolyan mintájú és színű tábla. Vékony lapra vágva áttetsző. Sokszor beltéri díszítőelemként szokták használni. A falra akasztva, háttérfénnyel gyönyörű beltéri design elemet lehet varázsolni belőle. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.
Az onix jellemzői
Az onixot évszázadok óta ismeri és használja az emberiség. Már a Bibliában is említést tesznek róla. Nem mindennapi megjelenése, érdekes színe és mintázata kiemeli a többi kő közül. Az ősi kultúrákban gyógyító hatást és varázserőt tulajdonítottak neki. Az onix főbb lelőhelyei: India, Délnyugat-Afrika, Madagaszkár, Mexikó, Brazília és a Közel-Kelet, Törökországtól Iránon át egészen Pakisztánig. Cégünk kínálatában a legkiválóbb minőségű fehér, zöld és más, klasszikus árnyalatú onixok találhatók.

    Ajánlatkérés

    Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)