20-599-9631 | 20-262-4995

Márvány, Gránit, Travertin...

...agglomerát, kvarcit, onix. Ön kiválasztja az anyagot, mi pedig segítünk megtervezni, méretre vágjuk, felületkezeljük, és kiszállítjuk amit megálmodott.

Válogatott, prémium kövek

Raktárainkból kizárólag a szakértőink által megvizsgált, különleges minőségi kritériumoknak megfelelő termékek kerülhetnek az Ön otthonába.

2014 trendköve: Travertin

Gazdag színválasztéka és könnyű alakíthatósága az utóbbi évek legkeresettebb padló- és falburkoló anyagává tették a mészkő-travertint.

Olcsón szépet

Kínálatunkban mindent megtalál, amivel egyedivé varázsolhatja otthonát, akár kő különlegességet keres, akár leárazott burkolóanyagot, asztallapot, vagy lépcsőt

Beige Sal

Bézs kvarcit Olaszországból
A Beige Sal leírása
A kvarcit egy nagyon ellenálló, kopásálló, saválló, fagyálló finom szemcséjű metamorf kőzet. Az építőiparban “kvarcit” vagy “kvarc” néven elterjedt termék egyik fő alapanyaga a természetes kvarcit és kvarchomok, amelynek állományát egyéb zúzott természetes kövekkel és speciális gyantával javítják fel, hogy mérnöki úton a lehető legkedvezőbb tulajdonságokkal bíró anyag jöjjön létre ? tágabb értelemben ezt hívjuk kvarcitnak. Rendkívüli módon kopásálló, saválló. Bárhol alkalmazható, ahol a márvány vagy a gránit is megfelelő. Az exkluzív megjelenésű, gyönyörűen csillogó kvarcit mostanában egyre kedveltebb alapanyag, mert ez a kő ötvözi magában a márványhoz hasonló színgazdagságot, és a gránit kopásálló tulajdonságait.
  • Anyaga:
  • Kvarcit
  • Származási hely:
  • Olaszország
  • Szín:
  • Bézs

Ajánlatkérés

Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)