20-599-9631 | 20-262-4995

Kvarcit

A gránitnál is keményebb, különleges csillogású, időtálló burkolat.
A kvarcit egy nagyon ellenálló, kopásálló, saválló, fagyálló finom szemcséjű metamorf kőzet. Az építőiparban “kvarcit” vagy “kvarc” néven elterjedt termék egyik fő alapanyaga a természetes kvarcit és kvarchomok, amelynek állományát egyéb zúzott természetes kövekkel és speciális gyantával javítják fel, hogy mérnöki úton a lehető legkedvezőbb tulajdonságokkal bíró anyag jöjjön létre – amelyet a továbbiakban röviden kvarcitként vagy kvarcként említünk. Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti kvarcitból egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.
A kvarcit jellemzői
A kvarcit a homokkőhöz hasonló, annál azonban lényegesen keményebb üledékes kőzet, amely a föld mélyében alakul ki nagy hő és nyomás hatására homokkőből. Felületét szinte képtelenség megkarcolni. Az építőiparban használt kvarcit örökli ezeket a kiváló tulajdonságokat, rendkívüli módon kopásálló, saválló. Bárhol alkalmazható, ahol a márvány vagy a gránit is megfelelő lenne.
Kvarcit kínálatunk nagyon változatos, sokfélesége lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen új vagy már meglévő kompozícióba, belső vagy külső designba könnyen találjunk beilleszthető fajtát. Az exkluzív megjelenésű, gyönyörűen csillogó kvarcit mostanában egyre kedveltebb az építőiparban, mert ez a kő ötvözi magában a márványhoz hasonló színgazdagságot, és a gránit kopásálló tulajdonságait.

    Ajánlatkérés

    Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)