20-599-9631 | 20-262-4995

Márvány, Gránit, Travertin...

...agglomerát, kvarcit, onix. Ön kiválasztja az anyagot, mi pedig segítünk megtervezni, méretre vágjuk, felületkezeljük, és kiszállítjuk amit megálmodott.

Válogatott, prémium kövek

Raktárainkból kizárólag a szakértőink által megvizsgált, különleges minőségi kritériumoknak megfelelő termékek kerülhetnek az Ön otthonába.

2014 trendköve: Travertin

Gazdag színválasztéka és könnyű alakíthatósága az utóbbi évek legkeresettebb padló- és falburkoló anyagává tették a mészkő-travertint.

Olcsón szépet

Kínálatunkban mindent megtalál, amivel egyedivé varázsolhatja otthonát, akár kő különlegességet keres, akár leárazott burkolóanyagot, asztallapot, vagy lépcsőt

Kvarcit

A gránitnál is keményebb, különleges csillogású, időtálló burkolat.
A kvarcit egy nagyon ellenálló, kopásálló, saválló, fagyálló finom szemcséjű metamorf kőzet. Az építőiparban “kvarcit” vagy “kvarc” néven elterjedt termék egyik fő alapanyaga a természetes kvarcit és kvarchomok, amelynek állományát egyéb zúzott természetes kövekkel és speciális gyantával javítják fel, hogy mérnöki úton a lehető legkedvezőbb tulajdonságokkal bíró anyag jöjjön létre – amelyet a továbbiakban röviden kvarcitként vagy kvarcként említünk. Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti kvarcitból egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.
A kvarcit jellemzői
A kvarcit a homokkőhöz hasonló, annál azonban lényegesen keményebb üledékes kőzet, amely a föld mélyében alakul ki nagy hő és nyomás hatására homokkőből. Felületét szinte képtelenség megkarcolni. Az építőiparban használt kvarcit örökli ezeket a kiváló tulajdonságokat, rendkívüli módon kopásálló, saválló. Bárhol alkalmazható, ahol a márvány vagy a gránit is megfelelő lenne.
Kvarcit kínálatunk nagyon változatos, sokfélesége lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen új vagy már meglévő kompozícióba, belső vagy külső designba könnyen találjunk beilleszthető fajtát. Az exkluzív megjelenésű, gyönyörűen csillogó kvarcit mostanában egyre kedveltebb az építőiparban, mert ez a kő ötvözi magában a márványhoz hasonló színgazdagságot, és a gránit kopásálló tulajdonságait.

Ajánlatkérés

Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)