20-599-9631 | 20-262-4995

Gránit

A természetes kövek királya a gránit. Nagyon szilárd, kopásálló, fagyálló és esztétikus
Kiváló tulajdonságai miatt a gránit felhasználhatósága szinte korlátlan. Időtálló befektetés. Elképesztően tartós, karbantartási igénye alacsony, az ára pedig kedvező. Alkalmazható fal- és padlóburkolathoz, konyha- vagy fürdőszobapultként, illetve lépcső, ablakpárkány, kerítés kialakításához. Sav- és fagyállósága miatt kül- és beltéren egyaránt kiválóan felhasználható anyag. A gránit munkalapok élettartalma nem években hanem generációkban mérhető. Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti gránitból egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.
A gránit jellemzői
Más érzékenyebb anyagokkal szemben a gránit munkalap vágással, karcolással szemben ellenálló. Továbbá a gránit munkalapok tökéletesen vízállóak. Nem igényelnek különösebb ápolást. Kültéri felhasználásra is alkalmas (lángolt formában). Telepünkön burkolólapból és táblásáruból is nagy választékkal várjuk az érdeklődőket.
A gránit magmatikus kőzet, melynek legfőbb alkotóelemei a kvarc, az alkáliföldpát és a csillám. Rendkívüli keménységét és ellenállóképességét az eltérő nyagyságú és keménységű szerkezeti szemcséinek köszönheti. Tömör szerkezetéből adódóan jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, hőingadozásnak, nem porózus. Felülete jól megmunkálható, gyönyörűen csiszolható, fényét nagyon hosszú ideig képes megőrzni. Bátran ajánljuk kültéri építő- és díszítőanyagként is.
Konyhákban különösen jól párosítható egy sötétebb tónusú bútorlaphoz a világos vagy fehér gránit munkalap, vagy világos bútor esetén egy különleges, sötétebb árnyalatú konyhai munkalap. Szerte a világon – a kis üzletektől a nagy bevásárlóközpontokig – mindenhol gránitra cserélik a mesterséges és nyomasztó őrleménylapokat, hiszen a gránitnak nemcsak a szépsége lenyűgöző, hanem tulajdonságaiban is vetekszik a legtartósabb anyagokkal.

    Ajánlatkérés

    Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)