20-599-9631 | 20-262-4995

ID&P Márvány Gránit Kft.

20 év tapasztalat a természetes kövek kereskedelmében és megmunkálásában
Több mint 20 éve foglalkozunk tradicionális gránit, márvány, agglomerát, travertin, kvarcit és onix forgalmazással, feldolgozással. Telephelyeink számának növelése és gépparkunk folyamatos korszerűsítése által, cégünk mára a hazai természetes kő kereskedelem egyik legnagyobb szereplőjévé vált. Minden igényt kielégítő választékunk illetve országos raktár- és bemutatóterem hálózatunk segítségével magánszemélyeket és ipari mennyiségű rendeléseket egyaránt ki tudunk szolgálni. Számunkra minden ügyfél potenciális visszatérő vásárló, ezért feldolgozóüzemeinkből kizárólag precízen megmunkált válogatott minőségű anyagok kerülnek ki.
Természetes kő termékeink
Termékeink a világ legjobb lelőhelyeiről származó válogatott minőségű nyersanyagok. Megfizethető áraink titka az, hogy sok külföldi beszállítóval és bányával állunk hosszú ideje partneri kapcsolatban, akiktől kedvezőbb áron tudjuk beszerezni a természetes köveket, mint versenytársaink. A nemzetközi viszonylatban is nagynak számító választékunkban egyaránt megtalálhatók az olyan népszerű kőfajták mint a Carrara márvány, vagy a Római Travertin, illetve a ritka, különlegességnek számítő kövek, amelyek gyakran csak nálunk kaphatóak az országban. Látogasson el országos telephely hálózatunk valamelyikébe, és kérje szakértő tanácsadóink segítségét, akik örömmel segítenek eligazodni a kőfajták, színek és tulajdonságok között.
Szolgáltatásaink
Modern gyártóüzemeinkben korszerű, automata gépeink segítségével a megrendelő kívánságának megfelelően bármilyen anyagú, formájú, funkciójú, méretű kész terméket elkészítünk. Legyen az padlólap, ablakpárkány, konyhapult, mosdópult, lépcső, asztal, homlokzati burkolat, rusztikus burkolat, fedlap, mosogatópult vagy egy teljesen egyedi kívánság, cégünk kiváló minőségben, rövid határidővel vállalja a teljeskörű kivitelezést, méretre vágást, felületkezelést, élképzést. A legtöbb termék raktárainkban azonnal átvehető, illetve igény esetén a kiszállítást is intézzük. A vásárlás mennyiségétől függően akár ingyen is házhoz szállítjuk a megvásárolt terméket.

  Ajánlatkérés

  Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)
  Telephelyeink, bemutatótermeink
  Azért, hogy minél elérhetőbbek legyünk, több telephellyel állunk ügyfeleink rendelkezésére az országban, ezek mindegyikén az anyagok, beépítési módok, formák ismertetése céljából külön bemutatótermeket is kialakítottunk. Itt megtekinthetőek a cégünk által forgalmazott anyagok, amik többnyire azonnal elvihetők raktárunkból. Igény szerint a szállítást is megoldjuk.
  Referenciamunkáink Magyarországon
  Mészkő-travertin, márvány, gránit, agglomerát, karcit, onix kül- és beltéri burkolóanyagok, asztallapok, valamint nagytáblák széles anyag- és színválasztékát kínáljuk. Az ország legnagyobb és legváltozatosabb raktárkészletét ügyfeleink igényei, és az aktuális stone-trendek szerint alakítjuk. Számos sikeres építőipari projektben vettünk részt beszállítóként és kivitelező partnerként.
  Vásárlóink véleménye
  A kivételesen nagy választék és a professzionális megmunkálás miatt már többször fordultam az IDP-hez, akik mindig megbízható partnernek bizonyultak.
  Róna Zoltán - ingatlanfejlesztő
  Nagyon elégedett vagyok az IDP-től vásárolt új konyhai munkalapommal! A napi munka során jó hasznát veszem a gránit karc- és vágásálló tulajdonságának.
  Váci Péter - szakács
  A környezetbe harmonikusan illeszkedő travertin burkolólapokat hosszú évek óta használjuk díszburkolatként az építkezéseinken. Minden megrendelőnk elégedett velük.
  Müller István - Építész