20-599-9631 | 20-262-4995

Márvány, Gránit, Travertin...

...agglomerát, kvarcit, onix. Ön kiválasztja az anyagot, mi pedig segítünk megtervezni, méretre vágjuk, felületkezeljük, és kiszállítjuk amit megálmodott.

Válogatott, prémium kövek

Raktárainkból kizárólag a szakértőink által megvizsgált, különleges minőségi kritériumoknak megfelelő termékek kerülhetnek az Ön otthonába.

2014 trendköve: Travertin

Gazdag színválasztéka és könnyű alakíthatósága az utóbbi évek legkeresettebb padló- és falburkoló anyagává tették a mészkő-travertint.

Olcsón szépet

Kínálatunkban mindent megtalál, amivel egyedivé varázsolhatja otthonát, akár kő különlegességet keres, akár leárazott burkolóanyagot, asztallapot, vagy lépcsőt

Travertin Akció!

burkolólap már 6.500 Ft + áfa/nm-től
Római Travertin burkolólap 6.500 Ft + áfa / nm
10-25 cm x soros x 1,5 cm natúr, vágott

Török Travertin burkolólap 7.500 Ft + áfa / nm
30 cm x soros x 1,2 cm natúr, mattcsiszolt

Akciók, újdonságok

Legfrissebb újdonságaink, illetve leértékelt, kifutó, vagy szépséghibás termékeink olcsón!
Márvány, gránit és más természetes kövek kereskedelmével és feldolgozásával foglalkozó cégünk kizárólag megbízható beszállítótól származó, minőségi termékeket forgalmaz. Az áraink kedvezmények nélkül is a legkedvezőbbek közé tartoznak az országban. Folyamatosan frissített, óriási árukészletünkben mindig talál valamilyen újdonságot, ugyanúgy mint akciós, méretre vágott burkolóanyagokat. Természetesen a leértékelt termékeinket is megtekintheti vásárlás előtt bemutatótermeinkben és raktárainkban. Az itt feltüntetett ajánlatok a készlet erejéig érvényesek.