20-599-9631 | 20-262-4995

Agglomerát

Mesterségesen tömbösített kőzet, a természetes kövek jó tulajdonságaival.
Az agglomerát burkolólapok vagy táblák kiválóan alkalmazhatók külső és belső burkolásra egyaránt minden olyan felületen, ahol egyébként természetes követ vagy csempét használnának. E termékek egyesítik a kő esztétikai megjelenését a hagyományos burkolólapok praktikusságával és gazdag színválasztékával. Elsősorban lépcsőburkolatok, fal- és padlóburkolatok, bel- és kültéri párkányok készítésére alkalmas. Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti agglomerátból egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.
Az agglomerát jellemzői
Az agglomerátot természetes márványból gyártják, amely olyan bányákból származik, ahol a geológiai adottságok miatt nem lehet szabályos márványtömböket kitermelni. Az agglomerát 95%-át márványszemcsék alkotják magas szilárdságú poliészter gyantába ágyazva. Az így előállított termék mechanikai tulajdonságai hasonlóak, gyakran jobbak, mint a természetes köveké, azzal az előnnyel, hogy a gyári előállítás megbízható minőséget és állandó színválasztékot biztosít. Manapság az építőipar által leggyakrabban használt kőtípus.
Az agglomerát kövek családjának két fő fajtája van. A minimál agglomerát kis méretű márványdarabokból készül (8mm-ig). Igen keresett, elegáns kivitelezésű, eredeti színnel és szerkezettel rendelkező termék. A tradicionális agglomerátok nagy méretű márványszemcsékből épülnek fel (140 mm-ig). Szintén elegáns kivitelezésű, változatos színvilággal és szerkezettel rendelkező termék.

    Ajánlatkérés

    Ha termékünk elnyerte tetszését, és szeretné megvásárolni, vagy többet megtudni róla, hívjon bennünket a +36-20-599-9631 telefonszámon, vagy írjon nekünk! (kattintson az "Ajánlatkérés"-re)